Prima pagină > Telecom > Schimbari la varful Telekom Romania: Ce executivi pleaca si cine le ia locul

Schimbari la varful Telekom Romania: Ce executivi pleaca si cine le ia locul

Frantisek MalaGrupul Telekom Romania, cu afaceri de aproape 1 miliard de euro in 2015, a anuntat joi schimbari in managementul grupului, condus de la inceputul acestui an de slovacul Miroslav Mojoros.

Astfel, incepand cu 1 mai 2016, František Mala, care timp de 15 ani a lucrat in T-Mobile Cehia si alte firme din grupul Deutsche Telekom, va prelua funcția de Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, înlocuindu-l în acest rol pe Mathias Hanel, a carui schimbare si din managmentul Nextgen am semnalat-o anterior pe HotNews.ro aici.

Alte detalii din comunicatul transmis joi de Telekom Romania:

František Mala va fi responsabil de coordonarea activităților destinate clienților rezidențiali, centrate pe inițiativele comerciale. František Mala este un director executiv care a dovedit o puternică orientare către clienți în cei peste 15 ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor în T-Mobile Cehia și în alte companii aparținând grupului Deutsche Telekom. Înainte de a se alătura grupului Telekom Romania, František Mala a deținut poziția de Director Executiv Segment Rezidențial în cadrul T-Mobile Cehia.

Ladislav PetenyiLadislav Petényi va fi numit Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România. În acest rol va fi responsabil de procesul global de strategie al Telekom Romania și va conduce la nivel operațional procesul de transformare. De asemenea, Ladislav Petényi va coordona activitățile wholesale ale grupului de companii. Ladislav Petényi îl va înlocui în acest rol pe Gunnar Pahnke, începând cu 1 mai 2016.

Ladislav Petényi este un profesionist cu o experiență de peste 23 de ani în domeniul telecomunicațiilor, cu background economic și tehnic și experiență vastă în programe de transformare și managementul proiectelor. (..) Ladislav Petényi a condus cu succes integrarea, fuziunea și procesul post-fuziune al Slovak Telekom și T-Mobile Slovacia. Înainte de a se alătura Telekom Romania, Ladislav Petényi a deținut poziția de Senior Manager pentru Transformare în cadrul Slovak Telekom.

Mihaela IonitaMihaela Ioniță va fi numită, de la 1 mai 2016, Director Juridic, Relații ale Companiei și Conformitate România. Mihaela Ioniță va coordona activitățile juridice, de reglementare și de securitate, cu scopul de a stabili și menține deschise canalele de comunicare cu diverși factori decizionali și organisme guvernamentale pentru a atinge obiectivele companiei, preluând responsabilitățile lui Emmanuel Sordet în acest rol. Având în vedere experiența Mihaelei Ioniță, rolul său a fost consolidat prin includerea de responsabilități din domeniile protecției datelor cu caracter personal și conformitate.

Mihaela Ioniță are 17 ani de practică juridică, din care 14 ani în industria de telecomunicații și 10 ani în grupul de companii Telekom Romania.

František Mala, Ladislav Petényi și Mihaela Ioniță vor raporta Directorului General al grupului de companii Telekom Romania, Miroslav Majoroš.

Emmanuel Sordet, Director Executiv Relații ale Companiei România, Olaf Lausen, Chief of Staff şi Director Dezvoltarea Afacerii România și Andreas Grünewald, Director Executiv Managementul Aprovizionării România, vor părăsi compania la 30 aprilie 2016.

Activitățile aferente funcțiunilor Dezvoltare Afaceri Noi și Parteneriate, precum și eBusiness vor fi preluate de funcțiunea Strategie, Transformare și Servicii Wholesale, respectiv funcțiunea Comercial, Segment Rezidențial. Activitățile aferente Managementului Aprovizionării vor fi coordonate de Direcția Executivă Financiar România.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: