Prima pagină > Telecom > Cu doua zile inaintea schimbarii lui Eugen Brad de la conducerea SNR

Cu doua zile inaintea schimbarii lui Eugen Brad de la conducerea SNR

snr_sindicalistiMinisterul Comunicatiilor are un site nou, care momentan merge in paralel cu vechiul site. Interesant este ca pe noul site gasesti informatii care nu sunt prezente in vechea versiune. Un exemplu este acest comunicat din 16 martie 2016, cu 2 zile inainte ca Eugen Brad sa fie schimbat din functia de director general al SNR:

Astăzi, secretarul de stat Horațiu Anghelescu, alături de Sorin Mureșan, directorul de cabinet al ministrului Marius Bostan, Eugen Cojoacă, președinte C.A. al SN Radiocomunicații și Lucian Pricină, membru CA, au discutat, timp de două ore, cu reprezentanții Federației Sindicatelor Radiocomunicații.

Cei douăzeci de reprezentanți ai sindicatului care au fost prezenți la întrevederea cu secretarul de stat Horațiu Anghelescu au solicitat conducerii MCSI să determine conducerea SNR să acționeze în direcția implementării MUX 1, pentru emisia televiziunii digitale terestre în format DVB-T2.

Totodată, președintele Federației Sindicatelor Radiocomunicații, Constantin Câmpeanu, a solicitat, în numele sindicaliștilor, ca dezvoltarea televiziunii digitale terestre în format DVB-T2 să fie un obiectiv prioritar al MCSI. În plus, reprezentanții sindicaliștilor prezenți la discuții au ridicat problema managementului defectuos la nivelul SNR și a criteriilor neprofesionale în baza cărora se fac numirile în posturi de conducere. La finalul întrevederii, reprezentanții Federației Sindicaliștilor din Radiocomunicații i-au spus secretarului de stat Horațiu Anghelescu că este prima dată în ultimii zece ani când au fost primiți în minister, la discuții.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: