Prima pagină > Media, Telecom > Formula 1 va putea fi urmarita atat pe Dolce Sport cat si pe Digi Sport in urmatorii doi ani

Formula 1 va putea fi urmarita atat pe Dolce Sport cat si pe Digi Sport in urmatorii doi ani

formula1Cea mai cunoscută competiţie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va fi transmisa in urmatorii doi ani atat de Dolce Sport cat si de Digi Sport, au anuntat marti Telekom Romania si respectiv RCS&RDS. Abonatii TV ai Telekom vor putea sa urmareasca pe Dolce Sport competitia, incepand cu data de 18 martie. Abonatii TV ai RCS&RDS vor putea urmari competitia pe Digi Sport, incepand din 20 martie.

Anuntul Telekom Romania:

„Cea mai cunoscută competiţie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va putea fi urmărită din 18 martie la Dolce Sport. Clienţii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 curse, sesiunile de calificări şi multe alte evenimente care dau culoare competiţiei regină din motorsport. Dolce Sport a obţinut drepturile de difuzare pentru următorii doi ani”.

Anuntul RCS&RDS:

„Digi Sport a achiziţionat drepturile de difuzare şi va transmite, în direct,  următoarele două sezoane din cea mai cunoscută competiţie a sporturilor cu motor, Formula 1.  Spectacolul din Formula 1 începe, din 20 martie, la Digi Sport, cu Marele Premiu al Australiei. Urmează, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain şi apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei. Digi Sport va transmite toate antrenamentele, calificările şi cursele”.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: