Prima pagină > Telecom > Clientii eMAG vor putea sa-si ridice coletele si in sase oficii postale din Bucuresti

Clientii eMAG vor putea sa-si ridice coletele si in sase oficii postale din Bucuresti

posta_emagClientii retailerului online eMAG vor putea, incepand cu luna aprilie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din şase oficii poştale din Bucureşti, a anuntat marti Posta Romana. Noile puncte de livrare postale din Capitală vor acoperi zonele: Tineretului, Unirii, Piaţa Sudului, Titan, Dristor şi Obor. Este vorba despre OP 44, 46, 61, 72, 77 şi 79. În faza pilot a proiectului cu eMAG, demarată la mijlocul anului trecut, Poşta Română a început livrarea coletelor retailerului la Oficiul Poştal Buzău 7 şi la Oficiul Poştal Târgovişte 4.

Strategia Poştei Române vizează extinderea acestui parteneriat în cele peste 800 de oficii poştale cu acces VPN din tara.

„Dezvoltarea produsului PostCollect se încadrează în strategia Poştei Române de a creşte cota de piaţă pe segmentul de livrare a mărfurilor comandate on-line. Am selectat o opţiune de livrare alternativă, care se adresează clienţilor ocupaţi, care nu mai vor să aştepte curierul, preferând să-şi ridice singuri produsele de la un punct fix, aflat în proximitatea domiciliului sau a locului de muncă. Strategia noastră şi acest produs valorifică potenţialul reţelei poştale, care numără peste 5.600 de subunităţi pe întreg teritoriul naţional”, a declarat Irina Purcaru, Directorul Direcţiei Operaţiuni şi Relaţii Comerciale a Poştei Române.

În cadrul serviciului PostCollect, operatorul naţional de servicii poştale preia, sortează şi livrează coletele partenerului la sediul subunităţilor poştale participante, în funcţie de alegerea clientului. Aceasta poate fi făcută printr-un singur click, pe site-ul retailerului. Strategia Poştei Române vizează extinderea serviciului Postcollect în cele peste 800 de oficii poştale cu acces VPN. Toate unităţile selectate au ghişee special dedicate acestui serviciu, program extins – seara şi în weekend.

Reclame
Categorii:Telecom Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: