Prima pagină > Asigurari > Ce bani ar putea primi acum pagubitii Astra, daca ar exista o decizie definitiva in instanta: Doar 8,2 milioane de lei

Ce bani ar putea primi acum pagubitii Astra, daca ar exista o decizie definitiva in instanta: Doar 8,2 milioane de lei

wp-1457172682305.jpgFondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a anuntat joi ca, pana la 1 martie 2016, erau aprobate la plata 2031 de dosare de dauna in contul Astra Asigurari, in valoare totala de 8,2 milioane de lei, alte 7257 de dosare fiind in curs de aprobare. FGA recomanda pagubitilor Astra Asigurari, asigurator intrat in faliment, sa depuna toate documentele necesare pentru  completarea  dosarelor. De notat ca potrivit estimarilor FGA, valoarea despagubirilor solicitate in cele 57.210 dosare ale pagubitilor Astra este de aproximativ 650 milioane de lei.

FGA este în drept să efectueze plăţi din disponibilităţile sale către pagubitii Astra doar după rămânerea definitivă a hotărârii de deschidere a procedurii falimentului şi doar către păgubiții care  au depus cereri de plată și care au dosarele complete. Plata despăgubirilor se va face în limita a 450.000 lei pentru fiecare creditor. Detalii pe HotNews.ro.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: