Prima pagină > Telecom > UPDATE Contract de peste 17,3 milioane de euro pentru furnizarea de energie electrica la STS

UPDATE Contract de peste 17,3 milioane de euro pentru furnizarea de energie electrica la STS

contract STSServiciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a incheiat in data de 25 februarie un acord cadru ce ‘are ca obiect furnizarea de energie electrica la joasa si medie tensiune, in perioada 01.04.2016 – 31.05.2017’, in puncte de consum situate pe intreg teritoriul national, contract cu o valoare totala 76.272.280 lei cu TVA (peste 17,33 milioane de euro), potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul, pentru care s-au primit 5 oferte, a fost atribuit prin negociere fara anunt de participare, justificarea fiind ca produsele au fost cotate si achizitionate la o bursa de marfuri.

UPDATE Explicatiile oferite de colonelul Adrian Fulea, purtatorul de cuvant al STS, la solicitarea HotNews.ro:

„Achiziţia de energie electrică a fost derulată în asociere de autorităţi contractante din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Serviciul de Protecţie şi Pază, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Parlamentul României – Camera Deputaţilor, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Achiziţia a fost făcută pentru asigurarea energiei electrice necesară instituţiilor participante la asociere pentru toate locurile de consum situate în întreaga ţară.

Procedura de achiziţie publică organizată în comun, potrivit legii, a fost de negociere, fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, pe platforma electronică a Bursei Române de Mărfuri, şi a avut ca scop încheierea unui acord – cadru de furnizare energie electrică valabil pe o perioadă de 14 luni.

Cantitatea estimată de energie electrică, conform acordului – cadru, este de 161.935 MWh, iar cantitatea estimată de energie electrică ce urmează a fi consumată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale în cele 14 luni este de 16.363 MWh, adică aproximativ 10 la sută din total.”

Reclame
Categorii:Telecom Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: