Prima pagină > Telecom > UPDATE Posta da 3,5 milioane de euro pe servicii de paza catre Tiger Protector Company

UPDATE Posta da 3,5 milioane de euro pe servicii de paza catre Tiger Protector Company

tigerPosta Romana a atribuit in data de 16 februarie un contract de peste 3,5 milioane de euro (fara TVA) catre firma Tiger Protector Company pentru servicii de paza si protectie a bunurilor, valorilor si imobilelor sale. Contractul este finantat din fonduri proprii. Procedura de atribuire a fost prin licitatie deschisa, insa nu o licitatie electronica, conform anuntului de atribuire din SEAP. Criteriul de atribuire a fost ‘oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”. Din 5 oferte primite, a fost selectata oferta Tiger Protector Company, care a avut exact aceeasi valoare cu cea estimata initial de Posta. Detalii pe HotNews.ro.

      • UPDATE Desi la anuntul de atribuire se precizeaza ca nu a existat o licitatie electronica, o cautare in SEAP la anunturile de participare la licitatii electronice se arata ca Posta Romana a lansat o licitatie electronica in luna iunie 2015, al carei rezultat care desemna castigatoare firma Tiger Protector Company a fost contestat de catre firma Sicuro Invest SRL.

Acordul cadru viza o perioada de 2 ani, fiind primite 5 oferte din partea: Tiger Protector Company, Sicuro Invest, Securitas Services, Thug Security si Scorseze Security International.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a admis in parte contestatia celor de la Sicuro Invest SRL, in data de 14 decembrie 2015, obligand Posta Romana sa reanalizeze oferta pe care au declarat-o castigatoare, respectiv oferta celor de la Tiger Protector Company.

CNSC nu a acceptat solicitarea de anulare a procedurii, hotarand ca procedura de achizitie publica sa continue, insa cu respectarea celor decise in sarcina Postei.

Posta Romana a fost si obligata sa plateasca 3.000 de lei catre Sicuro Invest , reprezentand cheltuieli ocazionate de solutionarea contestatiei.

In final, se pare ca Posta a reanalizat oferta Tiger Protector Company, desemnand-o castigatoare.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: