Prima pagină > Chestii, Telecom > UPDATE Sistemul informatic al Bancpost a fost cazut marti in Bucuresti

UPDATE Sistemul informatic al Bancpost a fost cazut marti in Bucuresti

image

Sistemul informatic al Bancpost este cazut in Bucuresti, inca din aceasta dimineata, astfel incat la ghiseu nu pot fi efectuate tranzactii. Merg in schimb bancomatele. Aceste lucruri mi-au fost comunicate de angajatii Bancpost de la Universitate, unde am incercat sa efectuez o tranzactie, azi in jurul orei 12:50.

Intrebati cand se va remedia problema, acestia au spus ca inca nu se stie inca si ca asteapta o comunicare interna in acest sens.

UPDATE1 Informatia a fost verificata si publicata si de colegii mei de la HotNews.ro.

Irina Ciolac, purtator de cuvant al Bancpost, sustine intr-o declaratie catre HotNews.ro ca:

„Sistemul nu a picat, ci s-au efectuat lucrari de imbunatatire a sistemului informatic. Aceste imbunatatiri au durat mai mult decat estimasem”.

UPDATE2: Am sunat in jurul orei 13:30 la serviciul Infoline (0800110200) de pe site-ul Bancpost. Mi-a raspuns o tele-operatoare, Nicoleta, care mi-a spus ca problema din sistem s-a rezolvat si ca acum pot sa ma duc sa efectuez orice plata. Si aceasta a confirmat ca a fost o problema azi in sistemul informatic.

UPDATE 3: Dupa ce initial au precizat ca sistemul nu a fost cazut, ci s-au efectuat lucrari de imbunatatire, oficialii Bancpost au revenit si au confirmat problema din sistem:

“Ca urmare a unei defectiuni tehnice aparuta intr-unul dintre sistemele bancii, Bancpost a luat toate masurile operationale pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp si diminuarea efectului asupra clientilor. In acest moment, toate sistemele sunt operationale”, au declarat pentru HotNews oficialii institutiei de credit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: