Prima pagină > Telecom > Informatii cheie de la prima conferinta de presa a noului sef al Telekom Romania, slovacul Miroslav Majoros

Informatii cheie de la prima conferinta de presa a noului sef al Telekom Romania, slovacul Miroslav Majoros

Miroslav Majoros si Ruxandra VodaSlovacul Miroslav Majoros, care de la 1 ianuarie 2016 a preluat conducerea grupului de firme Telekom Romania (fostele Romtelecom si Cosmote), a sustinut azi prima sa conferinta de presa. In imagine sunt Miroslav Majoros, noul director general al Telekom Romania, si Ruxandra Voda, directorul de comunicare al Telekom Romania.

Principalele informatii:

  • Nu vor fi concedieri majore in acest an, dar se vor face unele ajustari in cadrul celor doua firme, care au impreuna circa 7600 de angajati.
  • Are un mandat de 3 ani la conducerea Telekom Romania.
  • Obiective: sa stabilizeze activitatea, sa mareasca profitabilitatea si sa motiveze angajatii
  • Pentru 2016, Telekom Romania a planificat investitii de peste 180 milioane de euro, cea mai mare parte din aceasta suma urmand a fi directionata spre dezvoltarea si extinderea retelelor, atat pentru tehnologiile fixe, cat si mobile. Compania va continua dezvoltarea retelelor FTTH (fiber-to-the-home) si 3G/4G, care stau la baza serviciilor convergente, precum si a unui portofoliu extins de servicii IT&C pentru segmentul business.
  • Acordul de roaming national semnat la sfarsitul anului trecut cu Orange este valabil pe o perioada de 5 ani, avand anumite optiuni, iar in circa 1-2 luni vor fi lansate servicii 4G catre abonati Telekom in baza acestui parteneriat.
  • Despre o posibila vanzare a participatiei statului in Telekom Romania in acest an, Miroslav Majoros a declarat: „Actionarii trebuie sa decida asta. Eu sunt un manager angajat. Am un oarecare rol, dar nu pot eu sa comentez”.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: