Prima pagină > Telecom > O recompensa la care orice abonat de telefonie si internet ar trebui sa aiba acces

O recompensa la care orice abonat de telefonie si internet ar trebui sa aiba acces

Vodafone, al doilea mare operator local de telefonie mobila, a anuntat joi lansarea unei campanii de bun simt, care ma mira de ce apare atat de tarziu. Pe scurt: daca te plangi pe buna dreptate ca ai avut probleme cu semnalul retelei, esti recompensat cu o zi intreaga de internet gratuit. Nu inteleg de ce trebuie sa fie doar o campanie, care de regula este pe o perioada determinata, si nu un serviciu permanent.

Nu stiu cat timp va dura campania celor de la Vodafone. Mi-as dori sa vad nu o campanie, ci un serviciu permanent care sa te recompenseze pe tine ca abonat pentru problemele retelei de telefonie si internet, serviciu care sa nu lipseasca din portofoliul oricarui furnizor de telefonie si internet din tara.

Anul facut joi de Vodafone Romania:

Orice utilizator al serviciilor Vodafone Romania care nu este complet satisfacut de calitatea retelei si ofera feedback relevant in aceasta privinta va fi recompensat cu o zi intreaga de Internet gratuit. Recompensa se acorda in maximum 48 de ore de la completarea formularului din aplicatie si va putea fi utilizata timp de 24 de ore. Recompensa se ofera o singura data la 30 de zile. (..)  Utilizatorii pot oferi feedback despre experienta lor privind reteaua prin intermediul aplicatiei MyVodafone – in aplicatia mobila sau din contul MyVodafone de pe site-ul http://www.vodafone.ro.

Categorii:Telecom Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: