Prima pagină > Telecom > Posta Romana incearca sa stearga urmele demisiei lui Alexandru Petrescu

Posta Romana incearca sa stearga urmele demisiei lui Alexandru Petrescu

Alexandru PetrescuCand am scris ieri, pe baza informatiilor dintr-o singura sursa, ca directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, si-ar fi dat demisia din aceasta functie, in conditiile in care Guvernul Ponta l-a propus ca presedinte la ANCOM (autoritatea de reglementare in telecom), iar acum incearca sa revina asupra deciziei intrucat presedintele Iohannis nu a aprobat aceasta numire si a picat si Guvernul Ponta, l-am sunat pe ministrul demisionar de la Comunicatii, Sorin Grindeanu, care a facut-o pe nestiutorul:

„Am fost plecat 9 zile in SUA. Nu am luat cunostinta de vreo demisie. Eu stiu ca Alexandru Petrescu e la Posta Romana”.

Am contactat directia de comunicare din Posta Romana care mi-a comunicat cu greu ca: „Alexandru Petrescu este in prezent director general al Postei Romane”, refuzand sa comenteze informatiile pe surse.

Am dat stirea cu toate aceste puncte de vedere, insa un cititor a lasat la articol un comentariu interesant:

pintea [anonim]
Am luat la cunostinta despre demisia Dg din surse sigure de la Posta Romana.
A fost trecut cu madatul incheiat la Dg si la Consilul de Administratie pe site postei – declaratii de avere si interese.
In reteaua postala a si fost dat un indrumator privind adresele care au in titulatura DG fara a se mai indica numele Alexandru Petrescu.In 03.11.2015 CA a inputernicit pe altcineva sa tina functia .
D-le ministru chiar sunteti in plus ? Nu va informat nimeni despre demisie ? Chiar ne credeti prosti pe toti ?

mandat incheiatAm apucat spre seara sa verific informatiile de la cititor si intr-adevar asa era:  Alexandru Petrescu figura pe site-ul Postei Romane la declaratii de avere si interese printre cei ale caror mandate incetasera. Am facut de pe mobil o captura de ecran (vezi poza din stanga – din pacate nu este afisata data si va trebui sa ma credeti pe cuvant) si am trimis solicitare imediat la Posta pentru a cere o explicatie.

mandat incheiat2Dimineata am inceput iar sa sun si la directia de comunicare si pe Alexandru Petrescu personal, dar liniste totala.

O aparenta liniste, pentru ca pe site-ul Postei Romane se facusera intre timp modificari (vezi poza din dreapta). Alexandru Petrescu a fost scos de pe pagina celor al caror mandat s-a incheiat si trecut la personalul activ.

Mi-as dori ca cine conduce Directia de Comunicare din Posta Romana sa ma contrazica, sa-mi spuna ca ma insel, dar cel mai probabil linistea pe acest subiect va continua pentru ca mai mult ca sigur Alexandru Petrescu si-a dat intr-adevar demisia la un moment dat, in speranta numirii la ANCOM.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: