Prima pagină > Asigurari > Vinerea Mare: Anunturi mai mult sau mai putin surpriza din partea RCS-RDS si ASF

Vinerea Mare: Anunturi mai mult sau mai putin surpriza din partea RCS-RDS si ASF

Azi, in Vinerea Mare, cand multi si-au inceput deja vacanta de Paste, RCS&RDS a anuntat ca incepand cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate. Anuntul i-a luat prin surprindere inclusiv pe angajatii companiei, cum bine a subliniat Paginademedia.ro. Vezi detalii pe HotNews.ro. Tot azi, un alt anunt mai mult sau mai putin suprinzator a fost facut de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF):

„Incepand cu data de 6 aprilie 2015, Răzvan Voican s-a alăturat echipei ASF, ocupând poziția de consilier pe probleme de comunicare al Președintelui Autorității, Mișu Negrițoiu.

Răzvan Voican are o experiență de 14 ani în presa economică, timp în care a lucrat la Ziarul Financiar. În ultimul an, a contribuit la demararea proiectului privind înființarea Asociației Române a Exportatorilor (AREX),  organizație în care a ocupat postul de director executiv”

Posibila angajare a lui Razvan Voican, unul dintre cei mai buni ziaristi pe zona bancara, in cadrul ASF-ului condus de Misu Negritoiu, un om care vine din industria bancara, a mai fost vehiculata in presa, in vara anului trecut, imediat dupa eliberarea postului de sef de comunicare de catre Catrinel Francu si scoaterea acestui post la concurs.

Voican a confirmat atunci pentru HotNews.ro ca pleaca de la ZF, dar a subliniat ca nu se duce la ASF sau in banci.

„Merg intr-o zona care are legatura cu finantele, dar nu la ASF si nici in banci, asa cum s-ar putea crede. Deocamdata discutiile nu s-au finalizat asa ca nu as dori sa dau numele viitorului angajator, a declarat el pentru HotNews.ro.

Ulterior, acest post a fost ocupat prin concurs de catre Silviu Udroiu, iar Razvan Voican a preluat Asociației Române a Exportatorilor (AREX).

Iata ca pana la urma, ceva, ceva adevar a existat in zvonurile de atunci, Razvan Voican ajungand in final consilierul personal pe comunicare al lui Misu Negritoiu.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: