Prima pagină > Telecom > Te deranjeaza reclamele de pe YouTube? Google testeaza solutii care vor impaca si capra si varza

Te deranjeaza reclamele de pe YouTube? Google testeaza solutii care vor impaca si capra si varza

music key betaPentru ca foarte multi dintre cei peste un miliard de utilizatori ai YouTube sunt deranjati de reclamele inserate in clipurile video, Google testeaza in aceasta perioada mai multe servicii prin care sa-i multumeasca pe cei nemultumiti, fara sa piarda bani. De fapt e putin spus, fara sa piarda bani. Serviciile testate de Google vor reprezenta de fapt surse suplimentare de venituri, inclusiv pentru creatorii de continut.

Bloomberg noteaza azi ca Google vrea sa introduca in acest an accesul pe bani la continutul video de YouTube lipsit de reclame. Nu se stie cand va fi mai exact lansat acest serviciu si cat va costa.

Acesta nu este singurul pas facut de Google in directia taxarii utilizatorilor pentru continutul de pe YouTube. In noimebrie 2014 Google a lansat in teste un serviciu numit Music Key Beta, care permite utilizatorilor sa acceseze muzica fara a fi deranjati de reclame si chiar fara a avea conexiune la internet, contra unui tarif de 10 dolari pe luna. Se pare ca serviciul poate fi testat pe baza de invitatie numai de anumiti utilizatori din SUA si anumite tari europene. Romania nu se afla printre ele. Am incercat, astept sa fiu anuntat de Google cand il voi putea testa si eu..:).

Reclame
Categorii:Telecom Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: