Prima pagină > SEAP > Eroare in SEAP: Explicatia uluitoare pentru care este aproape imposibil sa afli ce licitatii desfasoara Complexul Energetic Oltenia

Eroare in SEAP: Explicatia uluitoare pentru care este aproape imposibil sa afli ce licitatii desfasoara Complexul Energetic Oltenia

Complexul energetic OlteniaCe vei citi in continuare nu este un pamflet. Este o situatie de tot rasul care se intampla in Sistemul Electronic de Achizitii publice (SEAP). Sa zicem ca vreodata vei dori sa stii ce licitatii a demarat/atribuit Complexul Energetic Oltenia. Ce termeni de cautare ai introduce in sistem? „Complexul Energetic Oltenia„? Gresit. Nici un rezultat afisat. ‘Oltenia‘? Nop. Ar fi prea simplu. ‘Complexul Energetic?’ Mai incearca o data. ‘CEN Oltenia‘, asa cum apare pe pagina web proprie? Buna incercare, dar nu. Atunci poate denumirea exacta a autoritatii asa cum este afisata in SEAP la o alta licitatie: ‘Societatea Comerciala COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA‘? Da, asta in mod cert ar trebui sa mearga, insa in cazul asta nu. Pai si atunci? Sunam naibii la autoritatile responsabile sa cautam o explicatie!

Explicatia ‘doboratoare’ a venit din partea Agentiei Agenda Digitala a Romaniei (A.A.D.R.), care gestioneaza acest sistem IT si o redau integral:

” Cand si-a creat contul in SEAP, Autoritatea a trecut Societatea Comerciala ( 2 spatii) Complexul Energetic Oltenia. Asa apare in baza de date SEAP: cu 2 spatii intre cele 2 cuvinte („comerciala” si „complexul”).

Cand se afiseaza in interfata web, acolo spatiile, indiferent de numarul lor, sunt corectate automat si limitate la un singur spatiu, astfel denumirea se corecteaza artificial prin stergerea unui spatiu dintre cuvantul „comerciala” si „complexul”.

Acesta este motivul pentru care, prin copierea textului vizualizat in interfata web, nu se regaseste asocierea corecta din baza de date.

O sa luam legatura cu autoritatea contractanta pentru a valida impreuna cu acestia posibilitatea modificarii in denumirea acestora.

Pentru o acuratete mai mare, cautarea in SEAP se face utilizand semnele de %, adica %comp%ener%olt sau orice alta combinatie. In acest fel, se pot identifica cu usurinta informatiile necesare.”

Categorii:SEAP Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: