Prima pagină > Telecom > Util pentru clientii Orange care calatoresc cu metroul: jocuri, filme, carti audio si muzica, printr-o aplicatie cu trafic gratuit

Util pentru clientii Orange care calatoresc cu metroul: jocuri, filme, carti audio si muzica, printr-o aplicatie cu trafic gratuit

Metrou Orange 4G

Începând de săptămâna aceasta, timp de două luni, clienţii Orange care călătoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzică sau cărți audio, și pot accesa jocuri prin utilizarea noii aplicații gratuite Metroul Orange 4G.

E un lucru bun ca operatorii mobili vin cu aplicatii care aduc continut pentru toti cei care stau pe net. Unde mai pui ca traficul este si gratuit timp de doua luni. Mi se pare cam greoi sistemul de accesare si ciudata impartirea pe magistrale a continutului aplicatiei.

Comunicatul Orange Romania dat azi, 4 noiembrie:

Bucureşti, 4 noiembrie 2014. Începând de săptămâna aceasta, timp de două luni, clienţii Orange care călătoresc cu metroul pot viziona filme, pot asculta muzică sau cărți audio, și pot accesa jocuri prin utilizarea noii aplicații gratuite Metroul Orange 4G.

Metroul bucureștean are patru magistrale principale și fiecare va deveni o linie de divertisment 4G: linia de jocuri (Dristor – Pantelimon), linia de muzică (Berceni – Pipera), linia de film (Preciziei – Anghel Saligny) și linia de cărți audio (Gara de Nord – Parc Bazilescu).

Aplicația Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate special create pentru această aplicație, melodiile din spoturile Orange, filme de la festivalul de animație Anim’est, documentare Discovery și o selecție variată de cărți de la Humanitas.

Clienții Orange care se înscriu în aplicație au posibilitatea să câștige și unul din cele 9 premii oferite constând într-o tabletă LG G Pad 8.0 și un abonament Colibri 17 cu 12 GB de trafic pe o perioadă de 3 luni.

Aplicația Metroul Orange 4G poate fi descărcată din Play Store și App Store și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS. Accesul în aplicație se face prin scanarea QR code-urilor disponibile pe materialele de comunicare de la metrou, iar traficul in aplicație este gratuit pentru clienții Orange.

  1. 5 Noiembrie 2014 la 10:32

    macar de ar citi oamenii mai mult…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: