Prima pagină > Chestii > Google Play Music disponibil si in Romania

Google Play Music disponibil si in Romania

google play music
Google Play Music, serviciu care permite acces la peste 25 de milioane de piese muzicale stocate in cloud, ce pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS, a devenit disponibil de astazi, 4 noiembrie 2014, si in Romania. Serviciul iti da si posibilitatea de a cumpara si stoca in cloud piesele sau albumele preferate sau sa-ti stochezi gratuit online propria colectie de muzica. Misto este ca orice piesa sau album pot fi ascultate offline. Mi se pare insa cam scump.

Incepand de astazi, 4 noiembrie, serviciul Google Play Music este disponibil si in Romania. Google Play Music ofera acces la o librarie bogata de muzica   – de la cele mai mari case de discuri pana la cele independente si artisti locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibila pe toate dispozitivele.

Google Play Music este o arhiva muzicala, un spatiu de stocare in cloud a colectiei personale de muzica si un magazin, totul in acelasi serviciu. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile in cloud si care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS. De asemenea, cei care colectioneaza muzica pot achizitiona piesele si albumele preferate si stoca in cloud.

Mai mult, utilizatorii pot sa adauge propria colectie de muzica alaturi de milioanele de piese din libraria Google Play Music. Astfel poti stoca gratuit online pana la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alaturi de catalogul All Access, oriunde si de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesa sau album pot fi ascultate offline, prin optiunea „Pin”.

Google Play Music permite crearea de radiouri interactive, fara reclame, plecand de la orice piesa sau artist. Utilizatorul poate adauga, elimina si rearanja propriul radio si vedea ce piesa urmeaza. Sau poate cauta intre recomandarile echipei Play Music si sa exploreze piese dupa gen. Optiunea „Asculta acum” aduce in fata o selectie de radiouri alese pe baza gusturilor muzicale ale utilizatorului, pe care acesta le poate asculta imediat ce deschide libraria Google Play Music.

Google Play Music este disponibil gratuit in prima luna, iar abonamentul este de 24 lei/luna (pana la 07.01.2015). Dupa aceasta perioada, pretul abonamentului este de 29 lei/luna.

Sursa: Comunicat de presa Google Romania.

Anunțuri
Categorii:Chestii
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: