Prima pagină > Pozele mele, Telecom > Pliantele cu „Iohannis vrea sa iti taie pensia” sunt ale PSD si sunt livrate de Posta Romana

Pliantele cu „Iohannis vrea sa iti taie pensia” sunt ale PSD si sunt livrate de Posta Romana

Pliantele pe care le-am gasit aseara in cutia postala cu ‘Klaus Iohannis vrea sa iti taie pensia!’ s-ar parea ca sunt ale PSD si sunt livrate de Posta Romana. Asa se explica un comunicat de presa dat ieri de Alianta Crestin Liberala (ACL) care acuza ca PSD se foloseste de o institutie de stat, Posta Romana, pentru a dezinforma si insela alegatorii speriindu-i pe oameni că, odată ajuns președinte, Klaus Iohannis va gira tăieri de pensii și salarii. In replica, Posta Romana spune ca distribuirea acestor pliante s-a facut in baza unui contract comercial, asa cum a facut-o si in alte campanii electorale, si ca nu o priveste continutul mesajelor livrate.
UPDATE Am revenit cu detalii pe HotNews.ro

Cateva detalii din comunicatul ACL – sursa Agerpres:

Este extrem de grav că PSD se folosește de o instituție de stat, Poșta Română, ai cărei angajați sunt obligați ca, odată cu pensia, să le distribuie persoanelor vârstnice și pliante cu aceste informații false.

Poșta Română, permanent căpușată de grupuri de interese și ajunsă acum în situația de a da afară oameni, este în continuare parazitată fără jenă de PSD. Practic, Victor Ponta își face campanie pe banii românilor, folosind instituții publice.

Cerem PSD să facă public contractul încheiat cu Poșta Română pentru a distribui aceste materiale de propagandă. Vrem să urmărim, de asemenea, în ce măsură aceste sume se regăsesc în documentele oficiale referitoare la bugetul de campanie.

Teama PSD și a lui Victor Ponta de a pierde alegerile îi determine să angreneze în lupta împotriva candidatului ACL instituții ale statului. Astfel, numeroase primării din țară sunt obligate să distribuie aceste pliante mincinoase, cu scopul de a-i speria pe oameni.

Acest nou atac josnic nu are nicio acoperire. Programul prezidențiabilului ACL nu conține nicio referire la scăderi de venituri pentru români

Reactia Postei Romane – sursa Agerpres:

In replica, Posta Romana a dat ieri seara un comunicat de presa in care precizeaza ca:

„operatorul national de servicii postale a livrat astfel de produse în toate campaniile electorale, pentru toate partidele interesate, pe bază de contract comercial. Este și cazul contractului semnat cu Alianța Electorală PSD — UNPR — PC, prin Partidul Social Democrat — PSD. Poșta Română are solicitări și din partea altor partide implicate în campania electorală din 2014, la care va da curs, în situația în care părțile răspund criteriilor privind încheierea unui contract comercial”.
(…)
Compania Națională Poșta Română nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru conținutul mesajelor livrate. De asemenea, Poșta Română se detașează de orice polemici de natură politică și respinge orice interpretare subiectivă a activității sale. Reamintim faptul că Poșta Română este o companie care funcționează pe criterii comerciale, de profitabilitate, și nu poate fi considerată sub nicio formă anexa vreunui partid politic sau a unor interese de moment”.

Am facut o solicitare Postei Romane pentru mai multe informatii. Sa vedem ce raspunsuri primesc.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: