Prima pagină > Asigurari > Doua cu ASF: Demisia lui Marian Sarbu si competitia acerba pentru 4 posturi de conducere

Doua cu ASF: Demisia lui Marian Sarbu si competitia acerba pentru 4 posturi de conducere

decizia CC_Marian Sarbu1. Marian Sarbu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte ASF, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca numirea sa in aceasta functie a fost neconstitutionala, a anuntat azi ASF. Totul a plecat de la un interviu HotNews.ro luat de Dan Popa lui Marian Sarbu, in care intrebat de cei 9 ani de experienta ceruti de lege, Sarbu a declarat: Am fost 13 ani ordonator de credite! Detalii aici.

In imaginea de mai sus aveti o captura din decizia Curtii Constitutionale, publicate joi in Monitorul Oficial, in care se arata ca numirea sa in aceasta pozitie a fost neconstitutionala tocmai pentru acest motiv – experienta sa ca ordonator de credite nu are relevanta pentru functia in care a fost numit de Parlament.

2. Concurenta acerba la angajarea in ASF: 49 de candidaturi admise pentru patru posturi de conducere scoase la concurs/Unul dintre posturi este al Laurei Chitoiu, sotia fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a admis 49 de dosare de candidatura pentru patru posturi de conducere scoase la concurs la inceputul acestei luni, in urma evaluarii a 132 de dosare, a anuntat sambata, 19 iulie, departamentul de resurse umane al autoritatii. Printre posturile scoase la concurs se numara si cel de director al directiei de avizare in sectorul asigurarilor detinut de Laura Chitoiu, sotia fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu, care a fost trimisa in judecata in stare de libertate in dosarul de coruptie ASF-Carpatica Asigurari. Detalii aici.

Anunțuri
  1. 22 August 2014 la 14:16

    Inseamna ca totul s-a rzolvat in cele din urma si la conducerea ASF sunt oameni de va(r)za!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: