Prima pagină > Telecom > Ion Smeeianu ar trebui sa renunte benevol si in semn de respect pentru angajatii Postei la conducerea companiei

Ion Smeeianu ar trebui sa renunte benevol si in semn de respect pentru angajatii Postei la conducerea companiei

Ion Smeeianu, directorul general al Postei RomaneMinisterul Comunicatiilor (MSI) a comunicat azi, 21 mai, urmatoarele:

„Plata salariilor compensatorii către Rosita Alexe, fostul director executiv juridic al Poștei Române a fost efectuată prin decizia directorului general al companiei, Ion Smeeianu. Precizăm faptul că MSI, prin reprezentantul său în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), recomandase anterior acestui moment să nu se efectueze nicio plată compensatorie, însă, domnul Smeeianu, a ales să onoreze plata sumei de aproximativ 60.000 de euro către fosta sa colegă”, se arata in comunicatul MSI. Detalii aici.

Ministrul Razvan Cotovelea declarase cu o zi in urma ca in conditiile conducerii corporative instituite la Posta Romana, statului ii este greu sa dea afara un director general. Detalii aici.

Ma intreb de ce nu are ministrul Cotovelea initiativa de a-i propune lui Ion Smeeianu sa renunte benevol si in semn de respect pentru angajatii Postei Romane la conducerea acestei companii, in conditiile in care a semnat contractele individuale de munca cu niste clauze greu de suportat de Posta.

De altfel, Ministrul Cotovelea se lauda in toate comunicatele din aceste zile ca la initiativa sa si a propunerii facute in AGA Postei Romane „intreaga echipa de management a Postei Romane – directorii executivi si directorii – a anuntat ca renunta benevol, fara echivoc si fara vreo conditionalitate, la orice clauze din contractul individual de munca ce reglementeaza plata unor salarii compensatorii in cazul incetarii activitatii”.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: