Prima pagină > Asigurari > Niste intrebari care ar putea parea bascalioase

Niste intrebari care ar putea parea bascalioase

Prim-vicepresedintele ASF, Daniel Daianu, a transmis duminica, 16 februarie, catre HotNews.ro cateva precizari privind veniturile brute castigate de acesta la ASF in lunile noiembrie si decembrie din 2013: 17.096 euro si respectiv 50.946 euro. „Venitul meu brut din decembrie 2013 cuprinde, alaturi de salariul brut, o prima de vacanta anuala (echivaland cu un salariu) de care beneficiaza lucratorii ASF si pe care am ridicat-o in acea luna si o prima de sfarsit de an. De aici apare discrepanta mare fata de noiembrie si celelalte luni. (..) Ca optiune personala, o parte din salariul meu la ASF ia lunar calea unor donatii, precizeaza Daniel Daianu.

Ulterior acestui articol, contactat de HotNews.ro, Daianu a mai spus ca donatiile sale nu sunt la vreun partid, ci urmaresc scopuri educationale si umanitare. De pilda: Junior Achievement (care se ocupa de copii si tineri cu inzestrari antreprenoriale) si OvidiuRo, care se ocupa de copii din familii foarte nevoiase, inclusiv din familii Roma.

Toate aceste declaratii ale profesorului Daniel Daianu vin in urma articolului HotNews.ro de vineri, 14 februarie, cu veniturile brute din ASF pe lunile noiembrie si decembrie 2013.

Ce mi-a atras atentia din precizarile domnului Daianu? Ca la ASF se da prima de vacanta anuala (in cazul lui Daianu – cat salariul brut, adica 17.096 de euro) si prima de sfarsit de an (16.754 de euro in cazul domnului Daianu).

Imediat mi-am pus urrmatoarele intrebari, care ar putea parea bascalioase:

  •  In ASF, exista prima de inceput de an?
  • Prima de mijloc de an?
  • Prima de vacanta semestriala? Prima de vacanta trimestriala?
  • Ce alte prime se acorda angajatilor ASF?

Eu zic ca ASF ar trebui sa comunice public ce prime se acorda in cadrul autoritatii si care sunt valorile minime si maxime pe care le pot lua aceste prime. Asa ca ne mai auzim pe subiectul asta..:)

Categorii:Asigurari Etichete:, , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: