Prima pagină > Telecom > ‘Razboiul’ TV intre RCS&RDS, Romtelecom si UPC se muta pe internet si e multiscreen

‘Razboiul’ TV intre RCS&RDS, Romtelecom si UPC se muta pe internet si e multiscreen

DigiOnlineContinut video pe care sa-l accesezi prin internet de oriunde, oricand si pe orice ecran – PC, smart TV, laptop, tableta sau smartphone – acesta este noul teren de lupta intre cei trei mari operatori de servicii TV, RCS&RDS, Romtelecom si UPC. Astfel, maine, 14 decembrie, RCS&DS isi lanseaza propria platforma online de televiziune – Digi Online (vezi poza), in timp ce UPC a introdus de astazi accesul la HBO GO, platforma online in care pot fi accesate peste 1500 de ore de continut HBO (seriale, producţii originale, filme, documentare, programe speciale), pe PC, smart TV, laptop, tabletă sau smartphone. Nu stiu cu ce rezultate, dar Romtelecom le-a luat-o demult inainte – are propria platforma de televiziune pe internet Dolce TV din martie 2011 si HBO GO din aprilie 2012.

  • Cum poate fi accesat Digi Online la RCS&RDS:

Accesarea conţinutului platformei Digi Online se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe http://www.rcs-rds.ro .

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play Store  – pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 şi din App Store  – pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 şi iPad 2. În viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atât pe site-ul http://www.digi-online.ro , precum şi pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

Abonaţii companiei vor putea viziona gratuit secţiunile şi programele din aplicaţie:

LIVE-urile Digi Sport 1, 2 şi 3 şi Digi24 – naţional şi regional (7 staţii locale)
importante competiţii sportive transmise exclusiv online
emisiunile difuzate la Digi24 şi Digi Sport, plus arhivele acestora
ştiri din toate domeniile – actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, internaţional

  • Cum functioneaza HBO GO la UPC

Serviciul poate fi configurat pe 4 echipamente diferite şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a schimba setările de limbă şi subtitrare, de a întrerupe vizionarea şi a o relua mai târziu, incluzând totodată şi funcţia de control parental, prin care părinţii pot bloca accesul copiilor la conţinut nepotrivit.

Accesul la HBO GO se realizează foarte uşor, fie de pe platforma http://www.hbogo.ro , fie din aplicaţia HBO GO, disponibilă în AppStore GooglePlay şi Windows Phone Store .

Opţiunea HBO GO este disponibilă pentru clienţii UPC care au deja extraopţiunea MAXPAK (n.a 20 de lei lunar), la preţul de 10 lei/luna. Clienţii UPC care nu sunt abonaţi MAXPAK pot beneficia de HBO GO în cadrul noii opţiuni MAXPAK + HBO GO, la pretul de 30 de lei/luna.

Anunțuri
Categorii:Telecom Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: