Prima pagină > Telecom > Taxa anuala pe domeniile .ro: Ce se intampla cand confunzi inregistrantul cu inregistratorul

Taxa anuala pe domeniile .ro: Ce se intampla cand confunzi inregistrantul cu inregistratorul

modificare3_tareMinisterul pentru Societatea Informationala a facut confuzie in proiectul de Hotarare de Guvern privind domeniile .ro, scos in dezbatere publica in data de 4 decembrie 2013, intre „inregistrant” (persoana fizica sau juridica pentru care se inregistreaza un nume de domeniu si care este detinatorul acelui nume de domeniu) si „inregistrator” (persoana juridica prin intermediul careia se inregistreaza numele de domenii .ro la solicitarea inregistrantului). Ce a iesit, puteti vedea in poza de mai sus.

Vestea buna este ca si-a dat seama si a inlocuit documentul a doua zi. Ba mai mult, sustine ca va publica noi versiuni ale acestei propuneri de reglementare pe masura ce isi va insusi observatiile primite in procedura de dezbatere publica. In aceasta situatie, care ar fi zic eu o premiera in procesul proiectelor de acte normative supuse dezbaterii publice, nu inteleg de ce nu a lasat si versiunea initiala, in care s-a facut ‘eroarea umana’. Detalii aici.

Anunțuri
 1. Andrei
  11 Februarie 2014 la 15:30

  boss , zi mi si mie mai pe romaneste ca sunt mai greu de cap …..crezi ca se mai intampla ceva cu proiectul de lege care vroiau sa l propuna mai exact sa taxeze domeniiile .ro cumparate/inregistrate de o persoana sau o firma ,pe care voiau sa le taxeze anual pentru intretinerea …..???????? au voie totusi sa faca asa ceva ????? ai habar la ce suma se gandeau ei de platit per domeniu ??

  • 12 Februarie 2014 la 21:48

   Andrei, proiectul este pe circuitul de avizare si cel mai probabil va suferi schimbari vizibile. Ministerul parea foarte pornit sa treaca acest proiect. Cele mai recente date pe subiectul asta (si cele mai multe, de altfel) le-am redat aici:
   http://m.hotnews.ro/stire/16311661

   Povestea este in curs de…si in mod cert vom mai afla lucruri..:)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: