Prima pagină > Pozele mele, Telecom > Despre acoperirea 4G a operatorilor mobili..

Despre acoperirea 4G a operatorilor mobili..

acoperire 4G la VodafoneInaki Berroeta, seful Vodafone Romania, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte AOMR, ca reteaua 4G a companiei pe care o conduce acopera 10 orase din Romania in proportie de peste 90%. Declaratia este si pe ZF. Datele prezentate ulterior, la acelasi eveniment, de Giovanni Chiarelli, directorul tehnic al Vodafone, sunt insa usor diferite – in Bucuresti – acoperire de 89%, in Constanta – 58%, iar  in Galati – 83% (vezi poza). Chiarelli a spus ca datele se refera la acoperire 4G outdoor (in afara cladirilor).

Cu ce se lauda ceilalti operatori? La acelasi eveniment, seful Cosmote si Romtelecom, Nikolai Beckers, a declarat ca in Bucuresti ar exista acoperire 4G in proportie de 90%. Cosmote anuntase anterior ca mai ofera servicii 4G in Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi si in statiunile turistice Sinaia, Busteni, Predeal.

In aceasta saptamana, Orange a anuntat ca le ofera clientilor proprii acoperire 4G oriunde in Bucuresti. Nu stiu in ce proportie, dar mi s-a oferit ocazia sa testez acest lucru si voi incerca sa revin cu niste impresii. Orange sustine ca, in prezent, ofera acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei.

Nu ar fi rau ca ANCOM, autoritatea de reglementare in comunicatii, sa prezinte in statisticile lor si astfel de cifre legate de acoperire. In alte tari (UK) se poate…

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: