Prima pagină > Telecom > O diferentă de 774% între tarifele apelurilor telefonice la nivelul UE. Oare ce va anunta Comisia Europeana in septembrie?

O diferentă de 774% între tarifele apelurilor telefonice la nivelul UE. Oare ce va anunta Comisia Europeana in septembrie?

Tarife la telefonia mobilaUtilizatorii telefoniei mobile de pe teritoriul Uniunii Europene plătesc tarife extrem de diferite pentru aceleasi servicii, a comunicat marti Comisia Europeana. Cea mai mare diferentă vizează apelurile mobile nationale: între Lituania, tara cu cele mai mici tarife, si Olanda, tara cu cele mai mari tarife, există o diferentă de 774%. Aceste diferente de pret nu pot fi explicate prin diferente de calitate, prin diferente privind costul de prestare a serviciului sau prin diferente între tări în ceea ce priveste puterea de cumpărare a consumatorilor. Comisia Europeana arata ca tarifele pentru apelurile mobile nationale din Romania sunt printre cele mai scazute din UE si aminteste ca in luna septembrie va fi prezentat un nou pachet legislativ destinat să consolideze piata unică a telecomunicatiilor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: