Prima pagină > Media > Grupul media Intact – lider al pietei de publicitate TV in prima jumatate a anului 2013 si anchetat de DNA

Grupul media Intact – lider al pietei de publicitate TV in prima jumatate a anului 2013 si anchetat de DNA

Televiziunile grupului Intact detin 29,7% din totalul pietei de publicitate, în timp ce principalul competitor, grupul American CME, care are în portofoliu postul Pro TV, detine un procent mai mic, de 25,8%, a anuntat azi grupul media Intact, pe baza masuratorilor oferite de furnizorul de date de audienta TV, Kantar Media. O alta informatie interesanta din acest comunicat: Antena Play, platforma online pe care se regăsesc transmisiile live ale tuturor televiziunilor Intact si sase canale exclusive, a strâns într-o săptămână de la lansare peste 100.000 de conturi create.

Performantele de audientă si investitiile în programe de calitate au adus grupului Intact o crestere a cotei de piată cu 8 % de-a lungul întregii zile si cu 5% în primetime comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut. Astfel, televiziunile Intact Media Group (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si GSP TV) au un public zilnic de 6.584.000 de români.

Acest lucru s-a tradus si în punctele de audientă livrate pietei de publicitate, pe baza cărora se achizitionează spatiul publicitar si care au înregistrat o crestere de 20,8% comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut. Grupul CME a înregistrat, pe de altă parte, o scădere de 12,9%.

Tot azi, DNA a anuntat inceperea urmarii penale impotriva Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL, pe langa inceperea urmaririi impotriva Cameliei Voiculescu, asociat la cele doua companii, si impotriva lui Daniel Matiescu, director general la Intact Publishing. Acuzatiile sunt de santaj si complicitate la santaj. Detalii aici si aici.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: