Prima pagină > Telecom > 10 ani de prezenta Huawei in Romania. Stiri si poze

10 ani de prezenta Huawei in Romania. Stiri si poze

Chinezii de la Huawei au sarbatorit marti, 9 iulie, 10 ani de prezenta pe piata romaneasca. La eveniment au fost prezenti premierul Victor Ponta, Huo Yuzhen, ambasadoarea Republicii Populare Chineze in Romania, oficiali ai Huawei si ai companiilor telecom din tara noastra dar si ai autoritatilor de reglementare (Catalin Marinescu – presedintele ANCOM si Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei).

Stiri:

  • Chinezii spun ca vor investi 100 milioane de euro pe piata locala pana in 2018 si numarul de angajati va creste de la peste 800 persoane in prezent pana la 1200 de angajati la sfarsitul lui 2014
  • Valoarea afacerilor grupului Huawei derulate in Romania (nu doar prin Huawei Technologies SRL ci si prin entitati neinregistrate in tara noastra) s-a ridicat la 249 de milioane de dolari in 2012, a spus Vlad Doicaru, director in Huawei Romania. Pentru 2013 sunt estimate afaceri de 260 de milioane de dolari in Romania, prin toate entitatile care au afaceri pe piata locala.
  • Victor Ponta a precizat ca Romania este prima tara care a inceput sa acceseze acel parteneriat intre China si tarile din Europa Centrala si de Est, un parteneriat de 10 miliarde de dolari, tocmai printr-un program de achizitii de tehnologie de telecomunicatii.
  • Premierul a mai spus ca Huawei are o strategie pe termen mediu si lung pentru noi tehnologii si clienti si a avut ocazia sa vada acest lucru deoarece s-a intors din China cu ultimul telefon Huawei si baiatul sau Andrei i l-a luat deja.

La sfarsit a fost adus si tortulvezi pozele. Detalii – aici.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: