Prima pagină > Personal, Politic > 26 iunie 2013: Ziua Drapelului si un populism – Doliu National pentru un accident rutier

26 iunie 2013: Ziua Drapelului si un populism – Doliu National pentru un accident rutier


26 iunie 2013 a fost declarata zi de doliu national in memoria victimelor accidentului rutier din Muntenegru. 18 oameni au murit. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca, dar de ce trebuie decretat doliu national pentru asta? A fost doar un accident rutier stupid, ca atatea altele, iar ei – niste oameni care au sfarsit la fel ca atatia altii. Zeci sau poate sute de oameni mor anual in astfel de accidente in tara.

Niste politicieni exploateaza durerea unor oameni! Acelasi lucru il face si mass-media. Televiziunile se bat pe imagini in exclusivitate. Nu in fiecare zi mor 18 oameni si se intampla asa o desfasurare de forte – e rost de interviuri si imagini cu rudele sfasiate de durere, cu medicii care se ocupa de supravietuitori, cu jandarmii care aduc sicriele, popi care tamaiaza etc. Asta este unul dintre momentele cand mi-e rusine ca sunt ziarist. Cand ma simt ca o musca sacaitoare..

PS: S-a intamplat ca azi sa fiu de fata cu Ana mea la arborarea drapelului national in berna – avantajul de a avea serviciul aproape de Cercul Militar – dar si la momentul plecarii militarilor:

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: