Prima pagină > Telecom > Doua stiri din telecom: Huawei neaga planuri de a cumpara Nokia/Unda verde de la Guvern pentru DVB-T

Doua stiri din telecom: Huawei neaga planuri de a cumpara Nokia/Unda verde de la Guvern pentru DVB-T

  • 1. Vicepresedintele Huawei neaga ca ar avea planuri sa cumpere Nokia. Asta dupa ce un alt oficial al grupului chinez ar fi declarat taman invers in Financial Times, cu o zi in urma.
  • 2. Unda verde pentru aparitia unei noi platforme TV: Guvernul a aprobat stratagia de tranzitie la televiziuniea digtala terestra

    Romania s-a obligat la nivel international sa intrerupa complet furnizarea pe cale radio terestra a programelor TV in format analogic, receptionate in prezent de populatie din eter printr-o simpla antena, pana la 17 iunie 2015. Pana atunci, autoritatile au decis prin acest act normativ ca operatorul care transmite in prezent programele televiziunii publice in format analogic (n.a SNR/Radiocom) sa extinda la nivel national un proiect pilot DVB-T derulat de cativa ani in Bucuresti si Sibiu.

    Unul dintre cele mai importante motive pentru care Ministerul pentru Societatea Informationala, condus de Dan Nica (PSD), a decis sa legifereze dezvoltarea la nivel national, fara o licitatie, a unui proiect pilot de televiziune digitala terestra inceput de SNR (Radiocom) este nivelul investitiilor facute de aceasta companie de stat pentru momentul inevitabil al incetarii emisiei TV analogice – respectiv 17 iunie 2015.  Detalii pe HotNews.ro.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: