Prima pagină > SEAP, Telecom > Dovada de „management privat” la Posta Romana

Dovada de „management privat” la Posta Romana

licitatie PostaIn teorie, la Posta Romana, unde tocmai am asistat la un esec al privatizarii, a fost implementata legea managementului privat. In practica, sef a ramas tot un politician – Ion Smeeianu, membru al Consiliului Judetean PSD din Braila si un apropiat al actualului Ministru al Comunicatiilor, Dan Nica (PSD). O dovada ca lucrul asta nu este in regula este tocmai o licitatie publicata azi in SEAP.

Vestea buna: Posta Romana a castigat un contract de 12,4 milioane lei (fara TVA) cu Ministerul de Justitie. Criteriul de atribuire al licitatiei a fost pretul cel mai mic si Posta a avut castig de cauza in fata PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, preluat integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post.

Mi-e neclar, totusi, de ce estimarea initiala a contractului a fost de minim 25 milioane lei (fara TVA) si maxim 37,5 milioane lei (fara TVA). Mi se pare o diferenta prea mare.

Vestea proasta: Aceasta apare in sumarul achizitiei (vezi poza de mai sus si documentul atasat in articolul pe care l-am dat pe HotNews.ro), unde vedem ca Posta Romana s-a inscris la licitatie pe 8 mai 2013, la ora 10:50, in conditiile in care termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era 8 mai, ora 16:00 . (vezi poza de mai jos cu datele generale ale licitatiei)
sumar licitatie

Adica, Posta Romana mai avea putin si rata licitatia…

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: