Prima pagină > Pozele mele > Din seria „Transformatorul monument”

Din seria „Transformatorul monument”

In aprilie 2012 Victor Cozmei a semnalat pe blogul sau – Bucuresti. Acum – amplasarea neobisnuita a unui ‘transformator monument’ in Piata Sf. Anton, din spatele Hanului lui Manuc, cu propriul spatiu bine delimitat, intre noi borduri si arbusti proapspat plantati.

In decembrie 2012, Victor a primi un e-mail de la Enel in care compania ii semnala ca a incercat sa faca ceva cu ‘transformatorul monument’ – l-a decorat in omagiul lui I.L. Caragiale. O actiune de laudat, cred eu, desi cred ca normal ar fi sa se gaseasca alte solutii decat genul acesta care aduce mai mult a ‘gunoi ascuns sub pres’.

Transformatoarele din pozele de mai sus se inscriu in aceeasi serie. Primele doua aproape de Statuia lui Traian sunt mascate cu un autocolant din hartie cu harta obiectivelor care pot fi vizitate in zona si unii turisti, ca cei din imagine, se mai opresc si se orienteaza.

Putin mai sus, langa magazinul Victoria, un altul zace acoperit cu ‘o crusta’ de afise publicitare si anunturi de tot felul lipite unul peste celalalt, marturie vie a faptului ca trecerea timpului lasa putine urme pe fata Bucuresti-ului. Chiar daca vorbim de centrul Capitalei Romaniei.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: