Prima pagină > Media, Telecom > A cerut Pro TV-ul mai putin de la Romtelecom?

A cerut Pro TV-ul mai putin de la Romtelecom?

Asa pare sa sugereze comunicatul Romtelecom dat in aceasta seara in care anunta ‘impacarea’ cu Pro TV si revenirea acestor canale TV in grila celor peste un milion de abonati Dolce:

Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi.

Pe 3 ianuarie 2013, cand Romtelecom a anuntat esuarea negocierilor asupra pretului de retransmisie a celor 11 canale Pro TV, operatorul sustinea ca i s-a cerut un pret de 3 ori mai mare, fapt ce ar insemna majorarea tarifelor catre clienti:

Cresterea acestor costuri de catre ProTV S.A., care nu sunt in concordanta cu realitatile pietei, ar fi implicat in mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clientilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord sa-l accepte.

In alta ordine de idei, dupa disputele RCS & RDS vs. Discovery si Romtelecom vs. Pro TV, ma intreb cat de linistit sa fiu anul asta in calitate de vechi abonat UPC…:)

Anunțuri
Categorii:Media, Telecom Etichete:, , , ,
 1. 8 Ianuarie 2013 la 22:32

  Pana la urma s-au multumit cu aceasi 4 milioane in loc de cei 12 cerute, altfel pierdeau si niste contracte grase de publicitate RTC – CSO, si incasau mai putin si de la restul de advertaiseri ajungand la mai putine gospodarii…

  • 8 Ianuarie 2013 la 22:40

   Hehe, ca de obicei adevarul e undeva la mijloc. Si Romtelecom pierdea sigur clienti. Cunosc apropiati care se gandeau serios sa renunte la Dolce, asa ca probabil ceva ceva tot s-o fi schimbat dar nu atat de mult pe cat ar fi vrut Pro-ul..

   • 8 Ianuarie 2013 la 22:42

    miscari erau, dar nu foarte masive de clienti, la multi se putea pune cablu sau iPTV unde aveau PRO TV-ul, restul canalellor nefiind chiar atat de atractive, in orice caz pana la urma banul a decis deasupra orgoliilor si strategiilor 🙂

 2. 8 Ianuarie 2013 la 22:49

  scuze de greseli de pe tableta mai greu cu texte lungi 🙂

  • 9 Ianuarie 2013 la 1:26

   Stai lin Zoltan. Important este mesaju’. Multumesc de comentariile pertinente.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: