Prima pagină > Telecom > Vodafone a lansat comercial primele servicii LTE/4G din Romania

Vodafone a lansat comercial primele servicii LTE/4G din Romania

La trei saptamani dupa implementarea tehnica a primei retele LTE/4G din Romania, Vodafone anunta lansarea comerciala a serviciilor 4G pentru clientii sai, in urma modificarii legislatiei de catre autoritati. Noile viteze de internet de pana la 75 Mbps sunt disponibile in 10 orase din tara: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. De ce ai nevoie? Un SIM special “4G Ready” si de terminale compatibile. Cele mai mici preturi – cu un modem USB gratuit impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / luna, incheiat pe 2 ani. Mai multe detaliiaici.

Probabil multi se intreaba cand vor putea sa acceseze aceste servicii si de pe smartphone-uri, acum ca iPhone 5 a inceput sa fie vandut si in Romania. Colegul meu Victor mi-a semnalat acest articol mai vechi de pe Reuters in care se spune ca, in Europa, iPhone 5 ar fi compatibil in retelele LTE/4G in banda de 1800 MHz. Este exact banda de frecvente in care opereaza reteaua LTE a Vodafone. Daca nu ma insel, si Orange va lansa comercial LTE/4G tot in 1800 MHz.

Cred ca acesta este urmatorul anunt asteptat in piata – iPhone 5 cu LTE. Sa vedem ce operator mobil va anunta primul aceasta disponibilitate in Romania..:).

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: