Prima pagină > Telecom > Windows 8, noua versiune a sistemului de operare produs de Microsoft, disponibil din 26 octombrie si in Romania

Windows 8, noua versiune a sistemului de operare produs de Microsoft, disponibil din 26 octombrie si in Romania

Incepand de azi, 26 octombrie, consumatorii si companiile din Romania vor putea achizitiona Windows 8 din magazinele de retail locale si de la partenerii comerciali, a anuntat Microsoft. Windows 8 va fi disponibil in peste 140 de piete si in 37 de limbi, in doua versiuni principale, Windows 8 si Windows 8 Pro, in timp ce versiunea dedicata organizatiilor comerciale de mari dimensiuni este Windows 8 Enteprise. In completarea seriei de device-uri noi cu Windows 8 disponibile in magazinele de retail, consumatorii au posibilitatea de a face upgrade PC-urilor proprii.

Pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013, consumatorii care utilizeaza in acest moment Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achizitiona Windows 8 Pro Upgrade la pretul promotional de 59,99 euro, de la majoritatea partenerilor din Romania.

Microsoft a lansat de asemenea si Windows Store, cu mii de aplicatii de la dezvoltatori software si parteneri hardware ce formeaza ecosistemul Windows. Cei interesati pot descarca si aplicatii romanesti din Windows Store, cum sunt Airplanes, TradeVille, Cinemagia, Cocktailpedia si ZyWay Forms.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: