Prima pagină > Telecom > UPDATE CNA intarzie sa acorde RCS&RDS licente pentru doua noi televiziuni proprii

UPDATE CNA intarzie sa acorde RCS&RDS licente pentru doua noi televiziuni proprii

Pentru ca luni a fost o zi mult prea usoara,” sa trecem la treaba” – marti, 25 septembrie, RCS&RDS cere de la CNA licente pentru inca doua televiziuni. Iata ce zice punctul 3 al agendei sedintei Consiliului National al Audiovizualului:

3.Solicitare modificare licenţă audiovizuală din Digi TV Info în Digi Life; solicitare cedare licenţă audiovizuală S.C. Analog TV SRL Timişoara către S.C. RCS&RDS SA Bucureşti şi transformarea din Analog TV în Digi World.

Primele informatii oficiale despre cele doua televiziuni  – in exclusivitate pe HotNews.ro.

UPDATE: CNA a amanat luarea unei decizii pentru joi, 27 septembrie. Membrii CNA si-au exprimat ingrijorarea ca dupa lansarea unor canale TV tematice proprii, similare cu Discovery sau National Geographic, RCS&RDS ar putea sa scoata cele doua programe internationale din grila, in conditiile in care RCS&RDS este si un important transportator de continut TV. In plus au solicitat vizionarea unui program pilot, a unui montaj, prin care sa se vada diferentele fata de Discovery sau National Geographic.

Dupa aflarea vestii, reprezentantii RC&RDS au reactionat nervos, in special consilierul juridic al operatorului de cablu care a spus „vreau sa ni se comunice oficial in scris. Dati licente pentru toti care vin si va comunica tot felul de prostii si..Nu se poate asa ceva”. De asemenea, Bogdan Chiritoiu, managerul de proiect al celor doua televiziuni, a precizat ca nu intelege de ce ar fi relevant un montaj in care sa faca diferenta intre Discovery si noile canale ale RCS.

„Este usor fara precedent (…) Daca sunt ca Discovery si imi asum dreptul de a fi ca Discovery, care este problema?”, a spus acesta. Detaliipe HotNews.ro.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: