Prima pagină > Telecom > Invitatie la cea mai mare licitatie telecom din Romania: Pana pe 20 august 2012 aflam cine s-a calificat

Invitatie la cea mai mare licitatie telecom din Romania: Pana pe 20 august 2012 aflam cine s-a calificat

Anuntul oficial privind organizarea şi punerea în vânzare a caietului de sarcini (care costa 4500 lei) pentru cea mai mare licitatie de telefonie mobila derulata vreodata in Romania a fost publicat luni, 2 iulie. Candidaturile sunt asteptate pana la data de 13 august 2012, iar Comisia de licitatie va analiza documentele de calificare depuse şi va anunţa până la data de 20 august 2012 care dintre candidaţi se califică în etapa următoare, pentru ca licitaţia propriu-zisă să înceapă la data de 10 septembrie 2012.

Se vor licita toate frecventele radio din benzile de 900 si 1800 MHz, care sunt utilizate in acest moment de catre Cosmote, Orange si Vodafone dar si benzile de 800 MHz si 2600 MHz, utilizate in prezent partial de catre Ministerul Apararii Nationale (MaPN).

Daca s-ar vinde toate blocurile de frecvente scoase la licitatie statul ar obtine venituri din taxele de licenta de minim 700 de milioane de euro.

Va fi interesant de urmarit si aflat ce ‘figuri noi’ sunt interesate de a oferi, printre altele, servicii LTE/4G in Romania.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: