Prima pagină > Personal, Pozele mele > Perfidia din afisele electorale ale lui Silviu Prigoana

Perfidia din afisele electorale ale lui Silviu Prigoana

Le-ati vazut sigur prin oras. Unul dintre ele promite asa: „Transport public gratuit!” Tentant, nu? Mintea ti se duce imediat la cei 50 de lei dati lunar pe un abonament RATB. Si totusi asta vrea sa spuna afisul? Asa cum este formulat mesajul, ar putea fi vorba de orice. Prigoana insusi ar putea sa transporte public niste oua si mesajul din afis nu ar fi departe de adevar.

Un alt afis de-al lui promite: „In sase luni curat orasul de maidanezi!” Problema grea si asta. Multi ar vrea s-o vada rezolvata dar nu stiu cum. Uite domle ca se gaseste asta sa ne scape in sase luni. Si totusi, Prigoana promite sa curete in primul rand ‘orasul’. Ar putea sa-l curete, sa zicem, de murdaria lasata de cainii maidanezi.

Sa ne intelegem. Nu am nimic special cu omul asta, ba chiar l-am apreciat in multe dispute televizate pentru faptul ca stie sa-si sustina un punct de vedere coerent si pertinent. Ma deranjeaza insa felul in care a ales sa-si transmita mesajele electorale.

De ce? Pentru ca au un continut ambiguu si inselator. Si pentru ca nu-mi place minciuna, indiferent ca vine de la altii sau de la mine.

Anunțuri
 1. 17 Mai 2012 la 22:34

  pe cel cu transportul nu l-am vazut, dar sincer, la cel cu domnii latratori am percutat, fiind una dintre cei care-au primit muscaturi, impreuna cu copilul de 2 ani… mi-a tresarit inima de incantare… desi se poate sa fie manipulare… 🙂
  pe zvacnirea inimii se mizeaza, de orice parte ar fi cel ce candideaza…
  spor-t!

 2. 17 Mai 2012 la 22:38

  „Strazi aspirate, nu maturate” – alt slogan. Ce firma de salubritate oare va fi aleasa sa aspire strazile? :)) Pe de alta parte: Oprescu – afis gigant cu poza Pasajului Basarab – Mesaj: „A aratat ca se poate”. -> Daca as fi din tabara lui Prigoana as face o poza la placuta pusa de Oprescu pe turnurile de la pasaj: „Inceput de Basescu, terminat de Oprescu” si as face un afis mare pe care sa-l pun exact langa cele ale lui Oprescu :))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: