Prima pagină > Pozele mele, Telecom > Protest al angajatilor SNR in fata MCSI

Protest al angajatilor SNR in fata MCSI

Circa 20 de angajati ai SNR (Radiocom) si membri ai Federatiei Sindicatelor din Radiocomunicatii, au protestat joi si in fata Ministerului Comunicatiilor, cerand, printre altele, stoparea cresterii nejustificate a cheltuielilor prin aparitia de noi directii si posturi de conducere. Povestea aici. Cei cativa protestari SNR care au obtinut aprobare sa strige in fata ministerului mai mult radeau decat isi plangeau nemultumirile.

Este drept ca tot protestul de la minister a fost pe fuga – cateva zeci de minute – oamenii se indreptau catre Guvern, dupa ce de dimineata circa 110 angajati au protestat la sediul SNR, companie de stat care asigura transmisiile TV pentru Societatea Romana de Televiziune.

Singurii protestari care pareau mai seriosi:


SNR a avut in 2010 o cifra de afaceri de 338,3 milioane lei si o pierdere neta de 43,3 milioane lei. La data mentionata, compania avea un numar mediu de angajati de 1915 persoane, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Reclame
 1. Eu
  27 aprilie 2012 la 0:32

  Nu erau singurii protestatari,ceilalti eram in parcul de langa,deoarece era impusa de catre jandarmi o limita de maxim 20 protestatari in acel tarc.La SNR si Guvern am fost toti in acelasi loc,in jur de 100.

  • 27 aprilie 2012 la 11:05

   Am spus ca doar 20 aveau aprobare sa manifeste in fata ministerului. Oricum observatia era legata de felul in care manifestau..:)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: