Prima pagină > Telecom > Inca o zi libera pentru romani. Daca sunt angajati Orange

Inca o zi libera pentru romani. Daca sunt angajati Orange

O zi libera pe an angajatilor care doresc sa se implice in actiuni de voluntariat – asa a decis Orange sa puncteze cei 10 ani impliniti azi de la lansarea brandului in Romania. Se pare ca in 2012, potrivit Adevarul, angajatii din sectorul privat si bugetar beneficiaza de 11 zile libere conform Codului Muncii.

„cei care sustin si contribuie la dezvoltarea comunitatii pot alege proiecte sociale, din domenii precum educatie, cultura, sanatate sau mediu. Aceasta initiativa face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei si incurajeaza angajatii sa se inscrie in proiecte pe care Orange le sustine deja sau sa propuna activitati de voluntariat compatibile cu preferintele lor”, se arata in comunicatul Orange.

In 2012:

„Angajaţii vor avea dreptul la 11 zile libere, în afara celor de concediu, de sărbătorile legale în: 1 şi 2 ianuarie ( duminică şi luni);  în prima şi a doua zi de Paşti  -15 şi 16 aprilie ( duminică şi luni); 1 mai (marţi);prima şi a doua zi de Rusalii 3şi 4 iunie (duminică şi luni);  de Adormirea Maicii – 15 august (miercuri); 1 Decembrie de Ziua Naţională ( sâmbătă) şi în prima zi a doua zi de Crăciun 25 şi 26 decembrie ( marţi şi miercuri)” – potrivit Adevarul.

Anunțuri
Categorii:Telecom Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: