Prima pagină > Telecom > Euroweb si Turk Telekom, multe asteptari si cam atat..

Euroweb si Turk Telekom, multe asteptari si cam atat..

Această prezentare necesită JavaScript.

Un nou jucator pe piata telefoniei mobile din Romania? Un posibil anunt in acest sens l-am asteptat marti seara la Hilton. In ordinea numerelor de pe tricou, au cuvantat: Guven Gungor, secretar general al TIAD (asociatia oamenilor de afaceri turci in Romania), Omer Susli, presedintele TIAD, Omur Solendil, ambasadorul Turciei in Romania, Mehmet Toros, senior vicepresedinte la Turk Telekom si Stuart Evers, CEO Euroweb Romania. Despre ce? Planurile de dezvoltare telecom in Romania. Turk Telekom are afaceri anuale de 5,4 miliarde euro, mai mult decat au toti operatorii telecom in Romania.

Din nefericire, fiecare a vorbit putin fara a spune mai nimic – ca piata din Romania are potential, ca este concurenta puternica dar ca pot veni cu servicii cu valoare adaugata, de astea..Dupa care, aplauze, strangeri de mana, zambete, schimb de carti de vizita. Cica treaba asta s-ar numi „business networking” si ca ar da roade. Nu le vedem noi asa, asta e partea a doua.

In lipsa unui anunt concret am vorbit cu oficialul Turk Telekom si cu seful Euroweb, compania din Romania controlata de turci, daca i-ar interesa licitatia de telefonie mobila din vara acestui an sau daca vor sa ofere si servicii de telefonie mobila. „In momentul de fata, nu avem planuri in acest sens” – mi-au raspuns. Ciudat este ca directorul comercial al Euroweb Romania, Catalin Scarlat, sustine ca nu ar fi o surpriza sa-i vedem totusi luptand si pentru o licenta de telefonie mobila:

„Deci daca la licitatie nu ii veti vedea sa nu va mire si la fel daca ii vedeti. Totul este deschis oricarei variante dar este foarte devreme” – Catalin Scarlat.

Si uite asa, aseara am plecat de la munca la ora 23:00. La 23:15 statam in statie la Cismigiu si ma intrebam daca mai prind vreun autobuz sa ma duca acasa la fete.

Si asa cum am observat adesea ca se intampla in viata cand simti ca nu mai poti – a venit un 268 – un autobuz care m-a dus direct acasa. Cineva acolo sus ma iubeste si pe mine..:)

Anunțuri
 1. 5 Aprilie 2012 la 16:27

  bre pai stii de ce e asa adica nu sunt convinsi de Romania ca mai au ceva de luat in Bulgaria
  http://www.novinite.com/view_news.php?id=138238

  • 6 Aprilie 2012 la 17:32

   @dante – Atentie. Aici este vorba despre Turk Telekom, nu de Turkcell. Multam de stire, este interesanta, dar de acolo nu retin decat ca Oger Telecom, care este actionarul majoritar al Turk Telekom, ar fi incercat sa cumpere Vivacom-ul: „Dubai-based Oger Telecom was the closest to taking over the management of the company following negotiations that dragged on for nearly half a year. The deal however failed because the final offer was not satisfactory, according to insiders”. Ori in conditiile in care a esuat, ar fi un motiv in plus sa incerce in Romania. Dar astea nu sunt decat speculatii..:)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: