Prima pagină > Personal, Telecom > Spam bisericesc: Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie singurul necaz al Dvs..:))

Spam bisericesc: Sa dea Dumnezeu ca asta sa fie singurul necaz al Dvs..:))

Am deschis mailul in seara asta si m-am trezit cu cel mai tare spam citit vreodata – unul bisericesc – de la Parohia Malovat, judetul Mehedinti. Este mult prea savuros ca sa mai scriu eu ceva. Cititi-l, mai ales ultima parte..:)

Cu deosebit respect vă rugăm să ne permiteti să vă prezentăm noutătile editoriale si lucrările pe care le avem disponibile pentru vânzare în stocul parohiei noastre. Ne exprimăm, totodată, speranta că ele vor găsi ecoul cuvenit în sufletul Dvs. si ne veti face comenzi cât mai consistente, atât pentru nevoile Dvs.  spirituale, cât si ale celor dragi Dvs.

Se apropie  vremea Sfintelor Sărbători ale Pastelui, când se obisnuieste a se face cadouri rudelor si prietenilor. Oferindu-le o carte religioasă, le oferiti o hrană spirituală pentru multi ani si jertfa Dvs. se va regăsi atât în multumirile celor ce le vor primi, cât si în Cartea Vietii.

De peste 20 de ani publicăm,- cu greutăţi pe care numai Dumnezeu le ştie, – la nivelul unui sat uitat de lume -, sute de titluri de cărţi şi broşuri cu conţinut teologic, istoric, literar, pe care le răspândim în parohia noastră, în ţară şi în străinătate în sistemul ,,cartea prin poştă”, cu convingerea că prin aceasta facem un act de apostolat pentru Domnul Hristos şi în acelaşi timp slujim cultura şi neamul românesc. Nu avem nici o susţinere decât de la Dumnezeu şi de la cititorii noştri. Fiindcă am publicat lucrări pe înţelesul dumnealor şi care au răspuns căutărilor spirituale ale omului de astăzi, am putut rezista inflaţiei, concurenţei şi răutăţii  multora, care au căutat să ne pună piedici.

Vă rugăm şi pe Dvs., dacă simţiţi şi trăiţi creştineşte şi româneşte, să ne ajutaţi în această nobilă lucrare prin comenzile Dvs.

Precizăm, de asemenea, că publicam, de doua ori pe luna, ,,Scrisoare pastorală”, pe care o trimitem gratuit tuturor familiilor din parohie, cat si la câteva sute de persoane din afara parohiei, prin posta sau pe e/mail. Daca va interesează, comunicati-ne si vă putem trimite si Dvs. această publicatie a noastră gratuit. Găsiti acolo multe lucruri care v-ar putea interesa. (…)

În cazul în care mesajul nostru nu vă interesează sau vă deranjează, vă rugăm să ne scuzaţi, eventual să ne daţi un semn ca să ştergem pentru totdeauna adresa Dvs. din evidenţele noastre. Oricum, să dea Dumnezeu ca acesta să fie singurul necaz al Dvs., altele să nu mai aveti.

Le voi da un semn ca nu as vrea sa am pe cap nici macar acest singur necaz..:)

Anunțuri
Categorii:Personal, Telecom
  1. 22 Februarie 2012 la 10:50

    emotionant….

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: