Prima pagină > Telecom > Nu imi stiti numarul de telefon mobil? Las’ ca-l stie Google

Nu imi stiti numarul de telefon mobil? Las’ ca-l stie Google

O noua politica de confidentialitate pentru produsele si serviciile Google intra in vigoare la data de 1 martie 2012. Nu ar fi rau sa aruncati un ochi, macar sa stiti ce date va sunt retinute cand dati o cautare pe „Goagal” de pe telefon, spre exemplu. Asa afli ca dincolo de datele personale pe care le dai atunci cand iti faci un cont, Google iti colecteaza o groaza de informatii, de care habar nu aveai, si cand ii folosesti serviciile. Numarul de telefon este doar un exemplu.

„Putem colecta informaţii despre serviciile pe care le utilizaţi şi despre modul în care le utilizaţi, cum ar fi cu ocazia vizitării unei pagini de internet care utilizează serviciile noastre de publicitate sau a vizualizării şi interacţiunii cu anunţurile şi conţinutul nostru. Aceste informaţii includ:

Informaţii despre dispozitiv: Putem colecta informaţii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, identificatorii unici ai dispozitivului şi informaţii despre reţeaua mobilă, inclusiv numărul de telefon). Google poate asocia identificatorii dispozitivului sau numărul de telefon cu Contul dvs. Google”.

Este cel putin interesant. Cititi, pentru ca oricum mai mult nu puteti face:

„1 martie 2012 este data la care intră în vigoare noile versiuni ale Politicii de confidenţialitate şi ale Termenilor şi condiţiilor. Dacă alegeţi să utilizaţi în continuare Google după aplicarea modificării, o veţi face în conformitate cu noua Politică de confidenţialitate şi cu noii Termeni şi condiţii”.

Cu alte cuvinte, daca vreti bine, daca nu sa fiti sanatosi…:).

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: