Prima pagină > Telecom > Cine este client Orange se va putea folosi de telefonul mobil pentru a intra la metrou, incepand din 30 ianuarie 2012

Cine este client Orange se va putea folosi de telefonul mobil pentru a intra la metrou, incepand din 30 ianuarie 2012

Incepand de luni, 30 ianuarie 2012, in anumite statii de metrou clientii Orange vor putea intra folosindu-se de telefonul mobil. Pentru a cumpara calatorii acestia trebuie sa transmita un SMS la numarul scurt 1700, disponibil exclusiv in aceasta retea, pretul unei calatorii fiind de 0,5 euro. Confirmarea platii se face imediat, tot prin SMS, iar accesul în staţie se va face prin apelarea gratuită a numărului 1700 şi apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate. Serviciul va fi disponibil, intr-o prima etapa, în staţiile Gara de Nord, Victoriei, Universitate, Petrache Poenaru, Timpuri Noi, Grozăveşti şi Politehnica.

„Accesul în staţie se va face prin apelarea gratuită a numărului 1700 şi apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate. Telefonul va emite un semnal sonor care va fi interpretat de validator, stabilind în timp real dacă în contul clientului există călătorii valide şi permiţând accesul pe peron”, se arata in comunicatul Orange.

Pretul unei calatorii cu metroul prin SMS este de 0,50 euro, pentru 2 calatorii pretul este de 0,90 euro, iar la cumpărarea a 10 călătorii preţul este de 2,20 euro (la tarifele menţionate se aplică TVA, în cazul abonamentelor). Adiţional, călătoriile se pot cumpăra şi prin SMS la numărul 7477. (Sursa foto: Metrorex)

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 30 Ianuarie 2012 la 20:36

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: