Prima pagină > Telecom > Ovidiu Ghiman, fost director comercial in RCS&RDS, actual director executiv in Romtelecom, inca actionar in RCS&RDS?

Ovidiu Ghiman, fost director comercial in RCS&RDS, actual director executiv in Romtelecom, inca actionar in RCS&RDS?

V-ati intrebat vreodata care este actionariatul RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu din tara? Eu m-am intrebat dupa ce am vazut in aceasta luna un anunt in Monitorul Oficial. Cele mai recente date de la Registrul Comertului si CNA (noiembrie 2011) prezinta aceeasi situatie, redata aici. Interesant este ca Ovidiu Ghiman, fost director comercial al RCS&RDS pana in martie 2009 cand s-a alaturat Romtelecom, unde acum este director executiv de strategie, figureaza in continuare ca actionar in RCS&RDS. Daca operatorul controlat de omul de afaceri oradean Zoltan Teszari este zgarcit in a da explicatii, oficialii Romtelecom au tinut sa sublinieze ca Ovidiu Ghiman nu mai este actionar in RCS&RDS din 2009.

Un cititor HotNews.ro semnaleaza ca o societate pe actiuni, cum este RCS&RDS nu este obligata prin lege sa-si inregistreze actionariatul sau modificarile de actionariat la Registrul Comertului. Se pare ca ar avea dreptate, insa tot ramane de aflat cum explica Registrul Comertului aceasta situatie. Sa vedem ce raspunsuri mai primim si dam UPDATE..:).

In imaginea alaturata aveti situatia actionariatului RCS&RDS prezentata la CNA in luna noiembrie 2011. Nici aici nu este obligat RCS&RDS sa furnizeze date exacte?

Reclame
Categorii:Telecom Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: